KONTAKTA OSS 2018-01-30T07:40:20+00:00

Välkommen till Gällivare!

Visit Gellivare Lapland välkomnar dig som besökare att kontakta oss för tips om boende, restauranger, evenemang och sevärdheter. Vi kan också hjälpa dig att hitta aktiviteter som passar dig och ditt sällskap samt att boka dessa.

Gällivare är också hem till två gruvor: Aitik som är Sveriges största koppardagbrott och LKAB som är världens näst största järnmalmsgruva under jord. Båda gruvorna är populära besöksmål som du kan besöka året runt. Kontakta oss så bokar vi din gruvtur!

Välkommen!
Eva & Saeko.

+46 (0)970-166 60
info@gellivarelapland.se

Läs gärna våra broschyrer

vinter/vår

Läs online

sommar/höst

Läs online

Gällivarekartan

Läs online

vintermagasinet

Läs online

fiske

Läs online

mat

Läs online

Vad gör Visit Gellivare Lapland?

Visit Gellivare Lapland är en ekonomisk förening med ett flertal samarbetspartners inom besöksnäringen. Sedan 2006 arbetar Visit Gellivare Lapland med att marknadsföra och sälja Gällivare som destination runt om i världen.

Vad är Swedish Lapland?

Visit Gellivare Lapland har ett nära samarbete med Swedish Lapland Visitors Board som är regionens officiella företrädare för besöksnäringen inom regionen.

Läs mer om Swedish Lapland.

Vad är DCB-projektet?

Under perioden 150701–171231 pågår EU-projektet Destination Capacity Building in Swedish Lapland, som syftar till att hjälpa företagen inom besöksnäringen i Swedish Lapland att utvecklas och växa. Satsningen ska hjälpa hela besöksnäringen att växa ännu mer.

Läs mer om DCB-projektet.

Eva Olsson
VD

eva@gellivarelapland.se
+46 (0)970-166 66

Saeko Nyberg
Marknadsansvarig

saeko@gellivarelapland.se
+46 (0)970-166 67